Fo одеяло пълнено подарък за животни за жени деца руно хвърля-- просто момиче, което обича лисици леко плюшено плюшено дете коледно декор супер меки фланелни одеяла ?

Fo одеяло пълнено подарък за животни за жени деца руно хвърля-- просто момиче, което обича лисици леко плюшено плюшено дете коледно декор супер меки фланелни одеяла за стол за спално бельо- за тийнейджър

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Премиум фланел и печат ①blanket, изработен от първокласен фланел Мек, лек, без да се чувствате обемисти, като същевременно ви държи толкова топло, колкото трябва да бъдете и благоприятно за спокоен и удобен сън. Ще се опитаме да ви помогнем да ви помогнем след 24 часа. ③ Супер мек! Наистина удобно! ④ СЪЗДАДЕТЕ ДЪРЖАЙТЕ СЪДЪРЖАНЕ, КОГАТО СВЪРЖЕТЕ ТВ, Четете книги, училищна дрямка или на което и да е място.❤ 【Премиум материал】 U2014 Fleece Bendlet използва 100% 3 D премиум леки материали на фланела с въздушни влакна, модернизирани ултра фини фиби, които позволяват на въздуха да се почувства по-лесно за постигане на добър контрол на температурата и насърчава максимална топлина и мека. 100% уверени, че нашите продукти, както и нашата услуга, няма да ви подведат.40x30in е подходящ за покривни крака/котки/кучета/домашен любимец; 50x40in е подходящ за деца; 60x50in е подходящ за момичета, момчета и раница; 80x60in е подходящ за жени мъже; 120x90in за цялото семейство за гледане на телевизия Togeth❤ 【Лесна грижа без свиване след измиване и изсушаване гарантира, че остава нов и чист дори след като се използва дълго време. Може да остане топло и да се наслаждава на семейно забавно време, докато гледате любимите телевизионни шоута на вашето семейство.❤ 【Функционално и декоративно】- мек Лекото одеяло е идеално за гледане на телевизия, релаксиране на дивана или обличане като стилно легло. Това е най -добрият подарък за мама, татко, син, дъщеря, любовник и приятел, колега, учител по Хелоуин, Коледа, Нова година, Деня на благодарността, Ден на бащата, Ден на майката, дипломиране, Ден на Свети Валентин, годишнина, Ден на независимостта и рожден ден . U2014 U2014100% Удовлетворение ① при заповед за подаване на одеяло на лисица Пълнен подарък за животни за жени Деца Руло хвърля-просто момиче, което обича лисици леко плюшено плюшено дете коледно декор супер меки одеяла на фланела за стол за спално бельо-60 x50 за тийнейджър. 【Просто момиче, което обича одеялото на лисиците】 U2014 U20145 Размери ① (102x76cm) 40x30in размер на плаката, подходящ за крак/домашен любимец/малко дете; ② (127x102cm) 50x40in xs близнак, подходящ за деца/куче; ③ (127x153cm) 60x50in близнак, подходящ за момичета момчета, шал, сън на автобус на къси разстояния; ④ (153x204cm) 80x60in Queen Size, подходящ за мъже жени, климатична юрган. Освен това е чудесно за употреба на открито! Особено, когато пътувате за къмпинг раница и излети за пикник, това ще ви осигури непрекъсната топлина през сезоните.

Характеристики на продукта

Свързани продукти