Подаръчно опаковане на хартия ролка Коледна украса на коледна декорация Мреша Цветя Опаковка Мреша Златна телена мрежа Рол за венци за опаковане на размер на сват?

Подаръчно опаковане на хартия ролка Коледна украса на коледна декорация Мреша Цветя Опаковка Мреша Златна телена мрежа Рол за венци за опаковане на размер на сватба, празник, парти

Налично
BGN 0.67
Продукти:

Мрежата е гъвкава, лека, издръжлива и многократна употреба Мрежата е гъвкава, лека, издръжлива и многократна употреба. Благодаря! Декоративната мрежа от полиетилен е широка 5,9 инча, а дължината на нетната ролка е приблизително 30 фута (10 ярда). Декоративната мрежа е широка 5,9 инча, а дължината на мрежата е приблизително 30 фута (10 ярда). Подарък за опаковане на хартия за рожден ден. Можете да бъдете сигурни, че ще изберете. Материал : Подарък за опаковане на хартия за рязане на хартия Подарък Развиване на хартия Злато опаковъчна хартия за момичета. Ако имате някакви въпроси относно стоките, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем най -доброто изживяване за пазаруване. Поли декоративна мрежа, изработена от висококачествено полипропиленово и метално фолио. Нашите стоки са внимателно прегледани и качеството на стоките е гарантирано. Забележки : Поради ръчното измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-2 см. Краищата са чисти и мрежести колан може да поддържа добре формата, така че не се притеснявайте за никакви разхлабени нишки, висящи на вашето творение в интернет.За нашия магазин можете да изберете стоките, които харесвате тук. 1pc15cmx10 Опаковката на код нетна опаковка за подаръци Деца подарък опаковка за мъже коледни подаръци за опаковане на хартия резачка за хартия. Тези 5,9-инчови декоративни мрежи са за разнообразни декоративни проекти, подарък за опаковане на хартия, опаковка хартия за рожден ден, опаковка хартия зелено.

Характеристики на продукта

Свързани продукти