Национална компания за дървета Предварително осветена изкуствена коледен овален венец, зелено, блестяща четка бор, бели светлини, украсени с борови конуси, мастос?

Национална компания за дървета Предварително осветена изкуствена коледен овален венец, зелено, блестяща четка бор, бели светлини, украсени с борови конуси, мастостанции, коледна колекция

Налично
BGN 21.33
Продукти:

Закачете този декоративен венец на всяка врата, прозорец или мантия, за да внесете коледна атмосфера във всяка стая или покрита веранда Характеристики на венец, подрязани с борови конуси с бял връх. Венецът е с височина 30 инча с диаметър 21 инча. Светлините работят поотделно, така че ако обективът на крушката не е напукан или счупен, светлинният комплект ще продължи да свети, с изключение на отделни крушки, които не работят. Тази фантастично празнична декорация на венец е нанизана с бели LED светлини преди опаковката за по -удобна настройка. В National Tree Company се стремим да създадем висококачествени коледни декорации, които да ви помогнат да трансформирате дома си, за да можете да продължите да правите всеки празничен момент магически.Преобразувайте дома си за зимните ваканции с предварително осветената изкуствена коледна декорация на коледния венец на National Company. Стотици устойчиви на смачкване полиетиленови накрайници образуват пълноценни клони, за да създадат висящ венец със забележителен реализъм. Изграден със здрави, висококачествени материали и хипоалергенни, устойчиви на пожар игли, този венец е изграден, за да донесе празнични развеселени за години напред.

Характеристики на продукта

Свързани продукти