Fogcroll лаптоп раница силен товар лагер с висок капацитет Външен USB зареждане По -широко рамо мулти джобове, носещи тетрадка за пръски доказателство за лаптоп USB раниц?

Fogcroll лаптоп раница силен товар лагер с висок капацитет Външен USB зареждане По -широко рамо мулти джобове, носещи тетрадка за пръски доказателство за лаптоп USB раница за бизнес за бизнес

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Описание : Проектиран с изящна изработка, устойчивост на абразия, устойчивост на сълзи и водоустойчивост, тази раница разполага с няколко джоба с различни функции и странични джобове, регулируеми катарами и гладки ципове USB външен порт за зареждане ви позволява да зареждате телефона и компютъра си по всяко време, докато сте в движение. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Дължината на този продукт е 40 см, ширината е 29 см, а височината е 10 см . Той е конструиран от материал от оксфорд. И той е подходящ за пътуване, бизнес пътуване, на открито и т. Представяйки по -дебели и по -широки ергономични презрамки, тази раница балансира силите за защита на гръбначния стълб и намаляване на стреса и на двете рамене. Той е конструиран от Материал на оксфордски плат.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. И той е подходящ за пътуване, бизнес пътуване, на открито и т. Това е страхотен подарък за вашия приятел, вашето семейство или себе си.

Характеристики на продукта

Свързани продукти