Пантсавер по поръчка стелки за Шевролет тракер 2002, компютър, Защита от всякакви атмосферни влияния за превозни средства, устойчива на тежки атмосферни влияния пла?

Пантсавер по поръчка стелки за Шевролет тракер 2002, компютър, Защита от всякакви атмосферни влияния за превозни средства, устойчива на тежки атмосферни влияния пластмаса, сиво

Налично
BGN 15.99
Продукти:

Защитете колата и дрехите си : дълбоки канали канализират вода, сняг, кал, разливи и отломки в уникален централен тиган, който улавя до 500 мл (16 унции Персонализирано прилягане : вашата подложка за кола се нарязва, за да пасне на точното оформление на пода на вашия Шевролет тракер, така че да се монтират за секунди, без да се изискват винтове, болтове, крепежни елементи или инструменти. Неплъзгащ се дизайн : гъвкавите грайфери захващат пода, за да запазят постелката на място, без да повредят килима на автомобила. Превъзходни автомобилни изтривалки за всякакви метеорологични условия : Изработени от нетоксични, устойчиви на атмосферни влияния Рециклирани ПВЦ, подложки за Пантсавър без бисфенол А са водоустойчиви и без мирис дори при екстремни метеорологични условия и поддържат гъвкавост и издръжливост до минус 76°е (- 60°в). Фит изберете : 2002 Шевролет тракер и още-Добавете Вашия автомобил към нашата джаджа за проверка.) на кал и лесно избършете или изплакнете чисти.) на вода и лесно избършете или изплакнете чиста.

Характеристики на продукта

Свързани продукти