Форма сортирани пъзели за малки деца силикон бебешко меко подреждане Блок играчки предучилищна форма Учебна пъзел играчка Сензорна преподаване Подарък за момчет?

Форма сортирани пъзели за малки деца силикон бебешко меко подреждане Блок играчки предучилищна форма Учебна пъзел играчка Сензорна преподаване Подарък за момчета момичета

Налично
BGN 6.39
Продукти:

Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Springwind от Joybuy Marketplace Уверени сме, че тази сензорна играчка за малко дете ще получи вашето одобрение, всякакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас, ние се радваме да ви помогнем да разрешите проблема! 100% удовлетворение - Ако нещо се обърка с вашите образователни играчки или решите, че това просто не е за вас, ние винаги ще бъдем там с вас.Shape Sorter Puzzles for Toddlers Силиконова бебешка мека подреждане Блок играчки Предучилище за обучение Пъзел Играчка Сензор за преподаване за момчета Момичета : Материални деца винаги идва на първо място, което е много важно за родителите, Гладките ръбове поддържат вашите предучилищни момчета и момичета да играят безопасно. Тези пъзели също помагат за подобряване на вниманието на вашето бебе и умения за решаване на пъзели, въображение и креативност и значително подобряват фините си двигателни умения. Отличен подарък за малко дете, красиви цветове, разнообразие от форми, забавление за игра, е образователна играчка, която децата ще обичат, това е идеалният подарък за момчета и момичета на 3.

Характеристики на продукта

Свързани продукти