Регулируема яка за възстановяване на котки, сладка котешка яка, меки конусни яки за котка, заздравяване на рани Защитни конус след операция Елизабетански яки за ко?

Регулируема яка за възстановяване на котки, сладка котешка яка, меки конусни яки за котка, заздравяване на рани Защитни конус след операция Елизабетански яки за котешки домашни любимци

Налично
BGN 1.67
Продукти:

62 "- 9 Поставете отстрани на лентата зад врата на кучето, за да попречите на кучето да го ухапе . Яде се, пие, спи и игра на проблем. Размер - Диапазон на регулиране - Вътрешен и външен диаметър. Мекият конус за възстановяване не възпрепятства зрението на домашния любимец. 1 х яка за домашни любимци. Материал : Изработен от добър памук, мек, лек и удобен, гарантира удобно изживяване на домашни любимци и няма да дразни домашните любимци. Те могат да ядат, пият, спят и играят игри обикновено . Комфорт : Мекият външен материал може да накара кучето ви да го носи удобно. Това може да предотврати ухапване на домашни любимци и облизване на рана или хирургично място и да насърчи операцията или възстановяването на раната . Скречане и анти-ухапване : Сладката яка може да предпази вашия домашен любимец от това, че е прехвърлен от обрив и рани след операцията.Тип на артикула : Pet Elizabeth Collar. Регулируема катарама : Като регулирате катарамата, можете да регулирате стегнатостта на цялата яка, за да придадете на котката си перфектно комфорт, подходящ за Предимно котки. Моля, оставете разлика от 1-3 см поради ръчното измерване и 3-5 g за разликата между различните цветове . Устойчива и стабилна : Висококачествената защитна яка е мека и миеща се и не маркира или изстъргва мебели. Поради разликата в екрана, цветът може да е малко по -различен от това, което очаквате, моля, позволете го . Функции : стерилизация на котки и кученце, нараняване, подстригване на ноктите, декорация, малка възглавница за домашния любимец. Преносимата възглавница като възглавница, а не твърда като конуси.39 "Размер : Моля, измерете обиколката на главата на вашите домашни любимци, преди да го закупите .

Характеристики на продукта

Свързани продукти