Панталони от верояда за мъже Мъжки панталони за панталони на панталони от ветровити работни панталони топли облицовани джобове на панталони на открито фитнес мек?

Панталони от верояда за мъже Мъжки панталони за панталони на панталони от ветровити работни панталони топли облицовани джобове на панталони на открито фитнес меки панталони бяло, xxl

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Дебелина : стандартМъжки ежедневни масивни панталони с пълна дължина странични джобове за теглене на панталони панталони къщи спалня : мъже. Как да се измие : Ръчно измийте студено, окачване или изсъхване на линията. Стил : Небрежен. Повод : ежедневно, небрежно. Тип модел : твърд. Какво получавате : 1 х мъжки панталони Еластична лента на талията : еластична и регулируема лента на талията може да се идеализира за талията ви, което ви кара да правите упражненията без скръб и тревожност. Помага да се измъкне влагата и да изсъхне бързо, да ви държи хладно и удобно, докато бягате. FIT : Подхожда на Ture до размера. Удобна : Мрежевата тъкан осигурява удобни и дишащи чувства. Бързо сухо : Сутчъне на Gopune се изработва от свръх-лека, дишаща, но все пак изключително издръжлива тъкан.

Характеристики на продукта

Свързани продукти