keusn коледен стил преса за нокти сняг diy стикери за нокти за дамски самостоятелно адхезивно полски нокти водоустойчиви опаковки стикери за нокти Жени нокти на лепил?

keusn коледен стил преса за нокти сняг diy стикери за нокти за дамски самостоятелно адхезивно полски нокти водоустойчиви опаковки стикери за нокти Жени нокти на лепило за нокти 1ml

Налично
BGN 1.67
Продукти:

Боядисайте лака за нокти, докато изсъхне Перфектен за домашна употреба, салон за нокти, декор на калъф за телефон, комплект стикери за нокти : Ще получите 1 листа коледни тематични стикери за лепило за нокти, коледни самозалепващи стикери. Не хвърляйте косата и не наранявайте кожата си . Възраст : Възрастен. Страхотен подарък за вашия любим човек и приятели в Деня на майката, Деня на благодарността, Коледа, Нова година, Рожден ден и повече от типа : Коледни стикери за нокти и декали на ноктите : Plasticpattern : Тъй като снимката се показва : 1 задайте коледни стикери за нокти как да се използва : 1. Екологични продукти със здравословна съставка, ниска миризма, нетоксична . Но също така може да се използва за декорация на ноктите.Коледен стил преса за нокти заснежа Новост и очарователна, лесно да отидете с множеството си тоалети и да се използва обувки за използване : лентите за лак Водоустойчивият дизайн ще ги накара да издържат за дълги таймокази : най -добрият подарък за вашите приятели, майка ви, жена ви. Стикерите за нокти са чудесни за вашите нокти и декорации на ноктите.

Характеристики на продукта

Свързани продукти