Nosbei зелена жаба хвърляне на одеяло анимационно момиче сладка жаба одеяло подаръци за любители на жабата деца възрастни супер меко уютно руно топло леко плюшено од?

Nosbei зелена жаба хвърляне на одеяло анимационно момиче сладка жаба одеяло подаръци за любители на жабата деца възрастни супер меко уютно руно топло леко плюшено одеяло декор за хол диван легло спално общежитие

Налично
BGN 12.95
Продукти:

Надявам се, че можете да разберете производствената партида е различна, ако имате малка разлика, моля, разберете Персонализираните и интересни модели са подходящи за легло, диван, къмпинг, студено кино или пътуване! Като подарък за близки хора, той може да донесе перфектно изживяване на вашето семейство и приятели. Функция : Копак на диван, одеяло за диван, бебешко одеяло за деца, одеяло за коляното, одеяло за домашни любимци. Нашите одеяла са проектирани да се държат добре дори след няколко машинно измиване и суха красиво, поддържайки мекотата и формата си с течение на времето. Той ще бъде приложим за всичките ви стилове на живот. Приложим сезон : пролет/лято/есен/зима (през целия сезон). Размер : 30x 40 инча (75x 100 cm). Материал и дизайн - Flannel Bendle е направено от 100% висококачествен микрофибър, той предлага нежно меко и топло удобно усещане. Той ви дава перфектно балансирана топлина за всички сезони. Топли съвети : Моля, напомнете, че дължимото осветление ефекти, яркостта/контрастните настройки на монитора и т. Повод - Нос на Nosbei може да осигури топлина в различни сезони, което е подходящо за вътрешна и външна употреба. 40 х 50 инча (100x130см). Употреба : легло, диван, кола, сиеста, хотел, болница, самолет, пикник, пътуване. Трябва да се измие отделно, когато се поставя заедно с различни цветове. Лесен за грижа - За да поддържате одеялото си в страхотно състояние, препоръчваме да се измиете машинно на нежен цикъл със студена вода и да изсушите с ниска температура.

Характеристики на продукта

Свързани продукти