Тема за горски плочи на горски къмпинг Плавити комплект винилови поставени топлинни устойчиви анти-тънки миещи се PVC маси за маса за кухня трапеза коледно парти де?

Тема за горски плочи на горски къмпинг Плавити комплект винилови поставени топлинни устойчиви анти-тънки миещи се PVC маси за маса за кухня трапеза коледно парти декорация

Налично
BGN 8.53
Продукти:

Тема за горски плочи горски къмпинг поставят комплект от 6 винилови разположения топлинни устойчиви анти-тънки миещи се pvc маси за маса за кухня трапеза коледно парти декорация Всички плакати са нарязани на машината и нямат грапави ръбове. Измита и лесна за почистване : Измиващи се подложки, издръжливи и многократни.Висококачествен материал : Плацематите са изтъкани с висококачествен екологичен PVC материал, много трайни плакати, свободни за огъване и не деформирани чрез напрежение. Ако има петна по плаката, използвайте четка и сапунена вода, за да почистите и изсъхнете. Ефективна топлинна устойчивост. Използване на множество : Стилните плакати са идеални за декорация и качество на живот. Изключителната плака ще бъде най -добрата декорация и защита на вашата трапезария. Не може да бъде гладен. Не машинно миещо се. Трябва да се опитаме да служим за вас, докато не сте доволни от нас. Съпротивление на загряване : Повратката на масата може да издържи най -високата температура от 176 ° F (80 ° C). Използването на нашия Placemat може да защити добре вашата маса и няма нужда да се притеснявате за плъзгането на Placemat, тъй като нашата ново проектирана текстура може да играе добър ефект срещу плъзгане.

Характеристики на продукта

Свързани продукти