Тайните списания на Актовете и производството на Конгреса от първата среща на него за прекратяване на Конфедерацията чрез приемането на Конституцията [кожена обв?

Тайните списания на Актовете и производството на Конгреса от първата среща на него за прекратяване на Конфедерацията чрез приемането на Конституцията [кожена обвързана]

Налично
BGN 10.20
Продукти:

Lang : - Eng, Vol : - Том 1, страници 468, печат при поискване. Ние също така предоставяме услуга за отпечатване на трудно намиращите се книги, които не са посочени в нашия магазин. Можете да изберете всеки цвят по ваш избор и да ни изпратите по пощата. {Folio Edition (размер 12x19 инча) също е достъпно при поискване}. Надявам се, че ще ви харесат и ще дадете вашите коментари и предложения. Това е важна книга за читателите, които искат да знаят повече за нашето старо съкровище.59 CMS} Уникална първокласна книга с кожа за елитни читатели/колекционери на стари редки книги. Оригиналното издание е публикувано през [1821] и това уникално издание е препечатано през 2021 г. Имаме множество опции в цвят на кожено червено, зелено, синьо, пурпурно, тен, наситено кафяво, черно и с черни етикети. Отказ от отговорност : Моля, имайте предвид, че тъй като кожата е естествен материал, може да се види леко обезцветяване или промяна в текстурата. Надяваме се, че разбирате тези проблеми в това старо съкровище. Черно -бял печат върху висококачествена хартия с естествена сянка с обвързване на шиене за по -дълъг живот, професионално обработен, без да се променя съдържанието му.

Характеристики на продукта

Свързани продукти