Организатор на обувки за ниво за шкафове, съхранение на обувки, рафт за обувки с масивна дървесина, тежка багажник за багажници с двойка форма за обувки, щанд за ръж?

Организатор на обувки за ниво за шкафове, съхранение на обувки, рафт за обувки с масивна дървесина, тежка багажник за багажници с двойка форма за обувки, щанд за ръжда за обувки за входно фоайето спално общежитие,

Налично
BGN 1.67
Продукти:

5 x 64 x 81) cm (l x w x h) 4 [Силно пространство за съхранение] - Организаторът на обувките осигурява щедро място за съхранение, за да подрежда спретнато дрехи, играчки, обувки И повече, ще отговаря на вашите нужди за съхранение в различни настройки. [Стилен дизайн]-Съхранението на обувки Urhomepro е направено с нетоксична първокласна стойка за обувки и метални обувки, която осигурява перфектна защита и неситиране, приятелски настроени към околната среда и потребителите.5 x 64 x 81) cm (l x w x h) го прави перфектно решение за съхранение на вашия вход, фоайе, гардероб, гардероб, общежитие, вътрешен двор , шкаф, гараж и др. Стойте, този рафт за обувки на 5 нива може да осигури дългосрочни разтвори за съхранение във входа, килера, шкафа или коридора. : 1 x Обувки Rackkindly Забележки : Моля, любезно прочетете внимателно инструкцията на нашия багажник за обувки, преди да сглобите. 6 двойки вградени форми за обувки Помогнете да държите формата на обувките си5. Дебелината на багажника за обувки Дъска : 0,39 "/ 1см; Дебелината на дъската за странична дървесина : 0,59 "/ 1,5см, което позволява на този багажник за обувки да се натоварва по -тежко и по -издръжлив, докато се използва . Дебелината на дъската за дърва за обувки : 0,39 " / 1см; дебелината на страничната дъска за дърво : 0,59 " / 1,5 см, което позволява на този багажник за обувки да зарежда много по -тежки и издръжливи, докато се използва. Голямо измерение на размерите : ((10. За организиране и намаляване на претрупването добавете красива естетическа стойност към всяка стая. Простият елегантен дизайн се смесва с всякакви декорсофифики за дома : 1. 5 нива, за да се настанят обувки3. Изградени от висококачествено твърдо дърво за издръжливост4.Upgrade Solid Дърво материали, този организатор за обувки Urhomepro е изработен с нетоксична първокласна масивна дървесина, която осигурява перфектна защита и нецитираща, приятелска за околната среда и потребителите.

Характеристики на продукта

Свързани продукти