YieVot Мъжки тънки плетен пуловер за ежедневна бизнес работа Просвещение за свободното време сплайсинг Turndown Пуловер решетка фалшива два бутона Пуловер плюс размер ч?

YieVot Мъжки тънки плетен пуловер за ежедневна бизнес работа Просвещение за свободното време сплайсинг Turndown Пуловер решетка фалшива два бутона Пуловер плюс размер черно

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Пуловер за мъже с най -висок плат за мекота, издръжливост и разтягане за най -голям комфорт в неговия свободен дизайн Той може да се затопли през есента дори през зимата, а също и най-добрият избор за спокойни дейности като работа, игра, нощни вечери и поръчки или други целогодишни случаи. Сигурен съм, че ще ви хареса! 95%Polyestera Unm и Winterlong Sleevesthickness : Standard Fit : Подхожда на Ture до размер. Тези пуловери за пуловери са небрежни и стилни, като и двата спорта правят вашите да се чувствате комфортно и спокойни всеки ден. Страхотен подарък за себе си, вашия съпруг, баща, син, гадже. Сервиз : Ако имате някакъв проблем относно качеството на нашия продукт или някакъв проблем по време на употреба, моля, не се колебайте да се свържете с нас .Този плетен тъкан пуловер, изработен от висококачествен плат, някакъв разтягане. Как да мия : машинно миещо се и ръчно мие / не може да използва сушилнята / Избягвайте слънцето за дълго време . Ще получите 1бр мъже пуловери : m размер. Меко удобно и поддържайте топли за носене. Тези пуловери на пуловер могат да бъдат облечени многократно.80 'Рамо : 43cm/16.37 '' ръкав : 62 ​​cm/24. Също така, страхотни подаръци за гаджета и роднини. Моля, не забравяйте да се измериш и да провериш диаграмата на размера, преди да направиш покупка. Той е много модерен и красив, независимо дали на училище, улица, фестивали, ваканция, дори на работа или на тематично парти, толкова е цветно, че със сигурност ще получите много комплименти.

Характеристики на продукта

Свързани продукти