Кисор Пластмасова цветни разхлабени мъниста за приготвяне на колие от гривна, за сплитане на коса, DIY занаяти, бижута, ключови вериги и орнаменти декорации, y#прозра?

Кисор Пластмасова цветни разхлабени мъниста за приготвяне на колие от гривна, за сплитане на коса, DIY занаяти, бижута, ключови вериги и орнаменти декорации, yпрозрачно цвете

Налично
BGN 13.86
Продукти:

Описания : Видове : 5 вида (бели с цветни сърца, прозрачно оцветено сърце, пеперуда в бяло, прозрачна цветна пеперуда, прозрачно цветно цвете). Форма на мъниста : пластмасови мъниста с дупка. Размер : 10 мм с дупка около 50бр. Пакетът включва : . Спецификация : . Широка гама от цветове, идеална за занаяти, достатъчно, за да посрещне различните ви занаятчийски или декоративни нужди. 【Широка гама от приложение】 Перфектен за приготвяне на различни занаяти на сам , обица, каишки за телефон, чарове с мъниста, орнаменти, пуловерни вериги, глезен, мобилен телефон и чанти Декоративни аксесоари и други! След изработката на DIY тези мъниста ще се впишат добре във вашата детска детска стая, спалня, хол, трапезария, кафене, помещение за общежития и оформления на галерията, които могат да се прилагат и като вашата снимка на фона на фона; В допълнение, можете да направите различни аксесоари, за да участвате в някои дейности. 【Добро представяне Децата трябва да я използват под надзора на възрастни . 【Идеален подарък】 Можете да използвате тези цветни мъниста, за да направите различни занаяти и колеги като персонализирани подаръци за рождени дни, годишнини или празници.

Характеристики на продукта

Свързани продукти