Мечта на лайфстайл цвят съвпадение на Дядо Коледа Коледна шапка на Дядо Коледа с цвят съвпадение на плюшена топка форма Празнична еластична шапка за зимни празнич?

Мечта на лайфстайл цвят съвпадение на Дядо Коледа Коледна шапка на Дядо Коледа с цвят съвпадение на плюшена топка форма Празнична еластична шапка за зимни празнични партита Снимки за деца

Налично
BGN 6.38
Продукти:

) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от на Снимки11 ", W : 24cm/9. подробности за размера : Хлапе, дължината на този продукт е 41 см, а ширината е 21см. Не е идеално за празничния сезон, но може да се носи и в нормални дни, за да добави нотка на забавление към облеклото. Тази универсална шапка Pom Pom Sante не е само за Коледа, може да се носи през цялата зима дълъг . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.) Възрастен, L : 46cm/18. изпъквайте на всяко коледно парти с модната ни раирана пом пом пом Шапка на Дядо Коледа . Плюс това, това прави страхотна идея за подарък за приятели, любовник или значими други. Поръчайте сега и се пригответе да разтърсите празничния сезон със стил! Име на артикула : Дядо Коледа Хатматериал : Акриликендер : Унисекс Пол : Падане, Зимстайл : Коледни. Дръжте уютен и празничен с нашата сладка шапка с топка с изкуствена козина в червени и зелени ивици, идеална за зима .Описание : Търсите идеалния аксесоар, който да ви държи топло и стилно през празничния сезон? Не гледайте по -далеч от плетената ни шапка Pom Pom Santa! Тази експертно плетена шапка е проектирана да осигурява максимална топлина в по -студени дни, докато модният му дизайн се отличава с червени и зелени ивици със сладка топка с изкуствена козина пом.

Характеристики на продукта

Свързани продукти