Външни сандали дамски плоски Формовани отворени пръсти дишащи удобни плажни обувки леки римски сандали ежедневни удобни джапанки плажни туристически сандали с о?

Външни сандали дамски плоски Формовани отворени пръсти дишащи удобни плажни обувки леки римски сандали ежедневни удобни джапанки плажни туристически сандали с опора за арка, 5.5 & Черно

Налично
BGN 7.99
Продукти:

Добре дошли в нашия магазин Повод : Ежедневен, Празничен. Добрите материали също допринасят за доброто му съпротивление на сгъване. Ние ви предоставяме висококачествени продукти и услуги. Дамски сандали-тези обувки са ултра леки, дишащи, безопасни, удобни и здрави. Дишаща хладна, поддържайте краката сухи. Простете ни, ако имате някакви неудобства. Декорация : 2023 нов дизайн . Обикновено времето за транспорт е 7-12 дни (с изключение на почивните дни), но в дните на бтте или празниците до известно забавяне в логистиката. ✿За кораба : изпращаме пакета ви в рамките на два дни. Нашите сандали са създадени така, че да се настанят дълго стоящи и са проектирани по начин, който е лесен за поставяне и сваляне. Насладете се на допълнителна сигурност и комфорт. ✿По електронна поща : ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Нашите обувки пристигат оборудвани с нехлъзгащо се дъно, устойчивост на износване, което носи спокойствие. Меките подметки могат да абсорбират шок и да имат добри омекотяващи характеристики. Сандали За Жени, Сандали За Жени Каучук, Сандали За Жени С Арка За Жени, Сандали За Възглавници За Жени, Дамски Обувки, Сандали, Сандали За Жени, Рибарски Сандали За Жени, Сандали С Тен За Жени,Черни Сандали За Жени Шикозни,Блестящи Сандали За Жени,Сандали С Токчета,Сандали С Ниска Платформа,Сандали С Нисък Клин За Жени,Бохо Сандали За Жени,Сандали За Жени,Модерни Сандали,Шикозни Сандали За Жени,Комфортни Сандали За Жени,Сребърен Клин,Сандали За Жени,Прашки Сандали За Жени,Многоцветни Сандали За Жени,Дамски Сандали С Арка. Благодарим ви, че харесвате нашите продукти. Осигурете превъзходен комфорт на петата и пръстите на краката през целия ден, носенето за дълго време няма да ви накара да се чувствате уморени. Както ръчно пране, така и машинно пране е добре удобни сандали-сандали за ежедневно лято на жените, лесни за поставяне или излитане. Независимо дали носите къси панталони, дънки, тениска или сладка пола, тези супер луксозни и удобни сандали могат да направят всяка рокля незабавно модерна. Класически дизайн - класическите сандали са вечни, елегантни и винаги в стил. Небрежно ходене, излъчващо семпъл стил, по-нежно и лесно, без да губи стабилност и комфорт при ходене. Неплъзгащ се дизайн ще гарантира вашата безопасност, независимо дали в банята, хлъзгави подове или ходене в дъжда. 【Лесно да се съчетае】 : тази обувка е незаменим аксесоар за дами.

Характеристики на продукта

Свързани продукти