Луксоро moissanite сърце 10k бяло злато stud stud solitaire обеци висулка комплект за жени подаръци за бижута ct 1. сватбена годежа обещание годишнина подаръци за рожден ден подаръ?

Луксоро moissanite сърце 10k бяло злато stud stud solitaire обеци висулка комплект за жени подаръци за бижута ct 1. сватбена годежа обещание годишнина подаръци за рожден ден подаръци

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Потопете се дълбоко в света на несравнима примамка с колекцията Luxoro Не носете просто парче, носете сърцето си. Подробности за скъпоценните камъни : Мосанитите във формата на сърце са поставени в метални зъби за изключително блясък и искри интересен факт : Moissanite е вид скъпоценен камък, който е известен със своя блясък и огън и е популярна алтернатива на диамантите метални детайли : тези бижута във формата на сърце е Изработен в 10 K злато. Символика : Сърцето е универсален символ на любовта, привързаността и емоционалните връзки, превръщането на обеци във формата на сърце в популярен избор за подаръци за близки или като личен символ на любовта и ангажираността. Истинското въплъщение на любовта и изтънчеността, висулката във формата на сърце и обеците от шпилки не са само бижута, те са емоция.Този великолепен класически подаръци за бижута за рожден ден за възрастни жени LC са идеални за носене с всеки дизайнер или небрежно облекло.

Характеристики на продукта

Свързани продукти