Wovilon Хелоуин веранда знак банер Хелоуин светещи куплетни банери Череп Демон прилеп Хелоуин висящ знак Начало градински бар Офис веранда входната врата на закрито ?

Wovilon Хелоуин веранда знак банер Хелоуин светещи куплетни банери Череп Демон прилеп Хелоуин висящ знак Начало градински бар Офис веранда входната врата на закрито на открито висяща декорация

Налично
BGN 2.67
Продукти:

Можете лесно да украсите своя трик за Хелоуин или да лекувате парти! Широка гама от банери за приложения за Хелоуин, за да украсите входната си врата, верандата, прозорците, дома, офиса, ресторанта, кафенето, магическото парти за Хелоуин благоприятства закрито и декорацията на открито Кара къщата ви да бъде по -Хелоуин . Add a Halloween trick or treat atmosphere, and provide the perfect photo background for the trick or treat party. Прикрепяйки някои тежки предмети към дъното на знамето, банерът може да се насочи от вятъра.6 инча/180x32 cm. Направете уникална атмосфера на Хелоуин . Перфектната декорация на открито за парти за Хелоуин, добре дошли приятели, които измамят или лекуват без захар! Трик или лекувайте банера на входната врата-Halloween е черно в долната част, а моделите в горната част са проектирани с светещи шарки, които са много класически модели на Хелоуин . Изработена от полиестерна кърпа, тя е мека, издръжлива и многократна за многократна употреба. Изработен от висококачествен материал, добър и издръжлив. Можете също да използвате лента или палци, за да ги закрепите на място. Смешни декорации за партито, особено на партито на Елементите на Хелоуин. Завесата за подпис на декорация на Хелоуин се сглобява от стълбове и въжета, така че целият съединител да остане прав. костюм за спалня, баня и хол. Ние предоставяме 100% удовлетворение, всички въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Характеристики на продукта

Свързани продукти