Четка за коса, извита вентилационна четка по -бързо изсушаване на удари, професионално извито отдушник с четки за коса за жени, мъже, гребло за детайлинг четка с лео?

Четка за коса, извита вентилационна четка по -бързо изсушаване на удари, професионално извито отдушник с четки за коса за жени, мъже, гребло за детайлинг четка с леопард Pinshui

Налично
BGN 0.67
Продукти:

подходяща за извършване на косата си, когато сте вкъщи или салон, без значение вълнообразна, къдрава, дебела коса Тези фризьори за стилизиране са изработени от ABS материал, който е лек и издръжлив. Detangling Comb се отличава с добра еластичност и може перфектно да се побере в скалпа ви. Почти всеки зъб може напълно да се свърже с скалпа при сресване, ефективно масажиране на главата и насърчаване на кръвообращението.Описание : Създаден от стандартен качествен ABS материал с фина изработка, така че гребеният е устойчив на висока температура и има кръгъл ръб, така че да не навреди на косата и скалпа. Дължината на гребена е 18 см, ширината на The Гребът е 6 см, а височината на гребена е 6 см . Почти всеки зъб може напълно да се свърже с скалпа при сресване, ефективно масажира главата и да насърчава кръвообращението. Тези фризьорски гребени са изработени от ABS материал, който е лек и издръжлив. Дължината на гребена е 18 см, ширината на гребена е 6см, а височината на гребена е 6c.

Характеристики на продукта

Свързани продукти