Мъже Две анцузи отпуснати прилепнали флорални копчета за печат надолу с яка с къс ръкав тениски и шорти за теглене ежедневни летни празнични плажни комплекти черн?

Мъже Две анцузи отпуснати прилепнали флорални копчета за печат надолу с яка с къс ръкав тениски и шорти за теглене ежедневни летни празнични плажни комплекти черни l

Налично
BGN 10.50
Продукти:

Ще се радваме да ви изпратим замяна или да ви издадем възстановяване ; Комплекти за мъже Облекло лято; мъже двойни гърди палто; Мъже свободно време костюми Комплекти; Мъжете спално бельо; Мъжки комплекти за активно облекло; Секси скромни блуза тройници и улични джоджъри комбинирани; затопляни костюми за мъже; костюм за мъже тънък прилягане;. Мач : Редовно свободно прилепване, ежедневен стил. Услуги : Ако не сте доволни от нашите продукти и имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 26 Часове и се опитайте да ви обслужваме.q4 : Същият цвят ли е като на снимката? A4 : Опитваме се да направим всичко възможно да направим цвета като точен SA. Оставателна и класическа комбинация, която е лесна за мъжете да носят и бързо съвпадат. , чудесно за плажно облекло, ваканция, пътувания, пазаруване, уикенд, лятна ваканция или ежедневни облекла . Това не сме американски размери! Размерът на продукта е различен, моля, прочетете информацията за размера на описанието на продукта, за да изберете собствения си размер . Материал : Платът има разтягане, мек и удобен за носене. Поради разликата в разделителната способност на дисплея може да възникне някакъв цвят, разбирането ви би било високо оценено! Q5 : Как да го почистите? A5 : Препоръчително измиване на ръцете, закачете се на сянка, забранявайки избелване, използвайте торби за пране, ако използвате миене машина. 【Ключови думи】 Комплект суитчъри; Мъжки костюм на флота; Диско абитуриентско облекло мъже; костюми от 1920 г. Благодаря ви за разбирането и подкрепата!. За да създадете ярки, естествени цветове на повърхностите на облеклото, идеални за мъже .

Характеристики на продукта

Свързани продукти