Коледа Санта плюшени Флейд Плъфи Бебе Бебе килим е супер мека и лека печатни мъже и жени, супер големи одеяла легло са подходящи за деца и деца, Коледа Начало декора?

Коледа Санта плюшени Флейд Плъфи Бебе Бебе килим е супер мека и лека печатни мъже и жени, супер големи одеяла легло са подходящи за деца и деца, Коледа Начало декорация

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Можете да приключите в студена стая, докато спите, четете или гледате телевизия на дивана, на дивана, в леглото Също така е добър избор за рождени дни, фестивали като рождени дни, Коледа, Нова година и Деня на благодарността.Топли и супер меки - тези одеяла ще ви стоплят, когато ви е студено, особено през есента и студените зимни месеци.Размер-Четири размера, от които да избирате. Това е идеалният коледен подарък за семейството и приятелите, добавяйки допълнително празнично забавление и топлина. Плюс това, това уютно пухкаво одеяло е устойчиво на избледняване и моделът остава цветен. Лесен за носене, подходящ за офис, двор, спалня, хол, болница. Умерено тегло, без тежест, умерена дебелина, топло. Перфектен размер за дивани, дивани, единични легла и др.Детайли за продукта : класически коледни модели - това фланелно одеяло е проектирано със сладки модели на елени, снежинки и други класически коледни елементи. Одеяло, което може да се използва през цялата година, топло през зимата. Те са достатъчно големи, за да покрият и затоплят врата, тялото, ръцете, краката.Висококачествен издръжлив-плюшеното одеяло е изработено от висококачествен полиестерен плат от микрофибър (фланелена и поларена подплата), който е издръжлив и устойчив на бръчки.

Характеристики на продукта

Свързани продукти