В световен мащаб Enerjets събуждат енергийни бустерни кофеинови капки - Незабавни добавки за енергия - Mocha Mint Flavor от 3, капки на пакет със световна многокрайна клавиатур?

В световен мащаб Enerjets събуждат енергийни бустерни кофеинови капки - Незабавни добавки за енергия - Mocha Mint Flavor от 3, капки на пакет със световна многокрайна клавиатура с много целта

Налично
BGN 2.00
Продукти:

точно като енергийна напитка - събудете се незабавно с Enerjets! Почувствайте енергийната поддръжка по -бързо, отколкото със стандартните енергийни напитки и останете в крак с тази допълнителна сила, ритник, който нашите кофеинови бонбони могат да предложат . Enerjets Energy Packs се произвеждат в САЩ. Тези капки против фатиг са малки и идеални за енергийни усилвания в движение, лесно могат да се поберат в джобове, портмонета или всяко малко пространство за съхранение. Ключовни вериги с много целенасочена - тази мулти пакет от Enerjets се предлага с удобна ключова верига от световно хранене! Той отваря бутилки и консерви от джапани, действа като плъзгаща се стойка за телефон и има приставка за разделен пръстен. В движение - дръжте кофеиновия тласък, еквивалентен на чаша кафе върху вас, когато имате нужда от него! Достатъчно малък, за да се побере в джоба ви или чантата, вземете го със себе си, за да използвате, когато имате нужда от енергийна снимка!. Този продукт използва захар, царевичен сироп, глицерин, кофеин и прахообразно незабавно кафе, наред с други съставки. Практически бонбони за кафе - с толкова вкусен вкус, ще се закълнете, че ядете вкусно парче твърди бонбони! Това е монетът Mocha аромат, с вкусно еспресо, преплетено с аромата на шоколад и хрупкав мента . Събудете се и останете будни с чист тласък на този бонбон за кафе с кофеин! Той е идеален за дълги часове в офиса, учебни сесии в късна нощ, дълги задвижвания и пътешествия, тренировки, спорт и други! Тази енергийна добавка работи бързо с енергийните си изстрели допълнителна сила, която ще ви изправи и ще ги по -бързо от повечето кофеинови напитки! Това е истинска енергия! Този пакет от Enerjets е 3 опаковки торби, всяка от които съдържа 12 индивидуално обвити кофеинови капки 144 капки общо в един от три аромата : лешник крем, монетен мока или класическо кафе.

Характеристики на продукта

Свързани продукти