Стъклен бутилка за разпределител на зехтин със силиконова четка в 1, силиконова бурета, измерваща бутилка за разпределител на масло, използвана за готвене на кухня,

Стъклен бутилка за разпределител на зехтин със силиконова четка в 1, силиконова бурета, измерваща бутилка за разпределител на масло, използвана за готвене на кухня, фритюрник и т.н.

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Лесно е да се носи Разпределителят на маслото с четка се използва за печене или готвене и не е необходимо да се справя с разхвърляна капеща вода. Пакетът включва : 1 х бутилка Стъкло от бутилка Стъкло с маслино. Освен това, дизайнът на дупката за връщане на маслото също избягва отпадъците и преливането, а също така гарантира чистотата на масата. Подходящ за всякакъв вид храна, включително месо, сладкиши, зеленчуци, маслени маринати, мед, сосове и т. Мултитните цели : Когато се пържите в тиган, можете лесно да намажете месо или риба, или да го използвате за дългогодишно барбекю, без често да приемате масло.Стъклена бутилка за разпределител на зехтин със силиконова четка 2 в 1, силиконова бурета с измерване на бутилката за разпределител на масло, използвана за кухненско готвене, фритюрник на въздуха и др. Допускащият за гориво е изработен от боросиликатно стъкло, което е издръжливо и не е лесно да се счупи. Точната скала ви позволява да контролирате количествената мощност на масло.! Бързо нанесете върху храната, за да намалите накисването в четката.

Характеристики на продукта

Свързани продукти