Двойки коледни компресионни чорапи за жени и мъже циркулация HG - по -добър кръвен поток, подуване на най -добрата подкрепа за медицинска помощ, бягане, медицински се?

Двойки коледни компресионни чорапи за жени и мъже циркулация HG - по -добър кръвен поток, подуване на най -добрата подкрепа за медицинска помощ, бягане, медицински сестри, коледни подаръци за медицински сестри

Налично
BGN 13.15
Продукти:

Формулярните характеристики, леки и дишащи тъкани поддържат стабилността на ставите, независимо от активността Гладката пета и пръстите на краката осигуряват ненадминат комфорт. Машинно измиване до 105 F и устойчив на шнами, вие получавате невероятно предложение да поддържате краката си да останете с оптимално компресия през цялото време. Побиването на конкуренцията -Материалът на чорапите с висока компресия на коляното се надгражда с найлонов процент от 40% до 85%, осигурява 360 -градусов участък за по -голяма гъвкавост и издръжливост. Без компромисиране на качество или комфорт, компресионни чорапи променят пейзажа в областта на чорапите за компресия, като съвпадат качеството и цените. Уникален цветен дизайн, добавете нотка на цвят към обикновения си живот. Ние внимателно проектирахме и произведохме нашите чорапи за компресия, за да осигурим първокласна поддръжка, комфорт и облекчение, без да компрометираме вашата мобилност. Премиум качествени циркулационни чорапи- Получавате невероятно предложение да поддържате краката си да останете с оптимално компресия през цялото време. Целевите зони за компресия осигуряват различни нива на подкрепа от умерена до допълнителна фирма. Форма за приспособяване на формата, леки и дишащи материали за тъкани поддържат стабилността на ставата, независимо от PRESION, е доказано, че ви позволява да се движите по -бързо, да реагирате по -бързо и да използвате по -малко енергия. Ние внимателно проектирахме и произведохме нашите чорапи за компресия, за да осигурим първокласна поддръжка, комфорт и облекчение, без да компрометираме вашата мобилност.

Характеристики на продукта

Свързани продукти