Ако вървите на миля в обувките ми, ще се озовете на езерото. На открито халба за подаръци за кафе и чай за любител на природата, поход, приключенски човек, пътешестве?

Ако вървите на миля в обувките ми, ще се озовете на езерото. На открито халба за подаръци за кафе и чай за любител на природата, поход, приключенски човек, пътешественици, мъже и жени

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Тази халба е очевиден избор за открито като вас. Всяка халба е изработена от керамика от най-висок клас и всички наши дизайни са отпечатани и сублимирани в Съединените щати . Феловъдът, преходите и плуването са само част от забавните дейности в езерото. Удовлетворението гарантира : Вашето пълно удовлетворение е наш основен приоритет. Всяка халба е изработена от керамика от най -висок клас, а нашите дизайни са отпечатани и сублимирани в Съединените щати. Отпечатъкът на премиум пълния цвят сублимация се появява от двете страни на тази бели керамична чаша от 11 унции. На открито е невероятна сцена за гледане. Дайте този превъзходен подарък на съмишленици, обичащи природата, приключенски и активно семейство, приятели или близки. Офисната ви маса трябва да бъде също толкова зрелищна. Почерпете себе си или приятел : Независимо дали купувате тази висококачествена чаша за себе си, приятел, шеф, колега или член на семейството, те със сигурност обичат отличителния му, дълготраен дизайн. Ние внимателно пакетираме нашите чаши, за да гарантираме, че пристигат навреме и в страхотно състояние. Микровълнова и съдомиялна сейф : тази 11 унция, бяла чаша за кафе на керамика има голяма, лесна за захващане C-Handle и е както микровълновата, така и съдомиялната машина. Защо да не покажете на приятели или колеги този дух на открито? Това е хубав малък знак за сувенир за себе си след пътуване до езерото.

Характеристики на продукта

Свързани продукти