Дизайн на бутони в намаляване на шума на ухото и дълги спортове за бягане Bluetooth слушалки с безжично зареждане калъф за зареждане за телевизия смарт телефон Компютъ?

Дизайн на бутони в намаляване на шума на ухото и дълги спортове за бягане Bluetooth слушалки с безжично зареждане калъф за зареждане за телевизия смарт телефон Компютърен лаптоп спорт

Налично
BGN 7.99
Продукти:

Наскоро надстроено и Устойчива високо стандартна батерия с литиеви бутони, литиева батерия на бутона, дългосрочна употреба без разширяване, по-дълъг живот на обслужването и по-дълъг живот на батерията По -бързо и по -стабилно. Съраунд звук прекрасен стерео, иновативен дизайн, схващане на златно съотношение, пълен звук и цвят, мелодично потапящо музикално изживяване, по -добро слушане и изглеждащ!.3, с твърдо ядро, е мощен. По-стабилни връзки, по-дълъг живот на батерията и висококачествена аудио предаване. Ключова дума : Bluetooth слушалки с безжична слушалка за микрофон за работна USB слушалки с микрофон компютърни слушалки с безжична слушалка за микрофон с безжична Bluetooth слушалки с микрофон с микрофонни слушалки с микрофонна игрална слушалка с микрофон. Bluetooth слушалки * 1 бутон дизайн при намаляване на шума на ушите и дълги спортове, работещи с Bluetooth слушалки с безжично зареждане калъф за калъф за телевизионни компютри за смарт телефони, лаптоп спорт. Изпитайте кристално чист аудио с добре балансиран бас и подобрена яснота. Безжични слушалки с подобрена технология за шумолене, която повишава гласовия пикап за ясни, силни обаждания.Дизайн на бутони в намаляване на шума на ушите и дълги спортни Bluetooth слушалки с безжично зареждане калъф за калъф за телевизия Computer Laptop Sports Smart Phone. Новият Bluetooth 5. Супер лекият дизайн гарантира, че тези слушалки са винаги достъпни и готови за използване. Стил : Спортен стил. Снабден с новата версия на Bluetooth 5. Насладете се на нова сфера музика, със стерео на кухина 360 ° и биомиметична кухина за разширяване на звуковата гама.

Характеристики на продукта

Свързани продукти