Oz Sports Water Bottles Blank бутилки с вода пластмаса за многократна употреба на вода бутилки с вода, издърпайте най -пропутащия напитки чучур за DIY персонализиране на фитнес т?

Oz Sports Water Bottles Blank бутилки с вода пластмаса за многократна употреба на вода бутилки с вода, издърпайте най -пропутащия напитки чучур за DIY персонализиране на фитнес туризъм колоездене за фитнес тренировка

Налично
BGN 0.33
Продукти:

н Дълго време за употреба : Бутилките за многократна употреба на напитки са изработени от домашен любимец, безопасен за използване, може да се използва и надеждна, здрава и твърда, не лесна за деформация или огъване, може да се прилага дълго време; Моля, не ги мийте в съдомиялната машина.; Можете също да ги използвате офиса и дома. Прозрачно тяло на бутилката : Тялото на бутилката на бутилките за спортни бутилки към къмпинг приема класически дизайн, с празна повърхност, така че можете да поставяте стикери, пайети и други декорации на повърхността му, като ви позволява да проектирате персонализираната си бутилка. Правилен размер за използване : Размерът на пластмасовата бутилка с вода е подходящ за държач за чаша за велосипеди, лек и преносим, ​​удобен за носене; А капакът е проектиран с течове, дори когато упражнявате, водата няма да се разлее. Лесна за пиене вода : Спортната бутилка е лесна за използване, не е нужно да развивате капака, просто трябва да издърпате дупката за пиене в горната част на капака, след това можете да пиете, подходяща за попълване на вода по време на бягане и Други спортове.

Характеристики на продукта

Свързани продукти