Taize Хелоуин плюшена кукла дълга шапка паяк висулка декор за прилепване мустаци Ръчно изработени сцени Оформление Очарователен Хелоуин Таблет Сличен гном Пълнен о?

Taize Хелоуин плюшена кукла дълга шапка паяк висулка декор за прилепване мустаци Ръчно изработени сцени Оформление Очарователен Хелоуин Таблет Сличен гном Пълнен орнамент за парти

Налично
BGN 0.67
Продукти:

Куклата има подходящия размер като декорация и е перфектно допълнение за различни случаи, като легло, стълби, рафтове за книги, камина, дивани, маси за хранене, бюра, ресторант, прозорец и др. Той е конструиран от плат от плат. Име на артикула : Хелоуин плюш куклариал : Платни подаръци : Повторна употреба, фина изработка, декоративни размери : 33cm x 7cm/12. Плозна Позволете лека разлика в размерите поради различно ръчно измерване. тя е конструирана от плат от продукта е 33 см, ширината е 7 см .Моля, любезно отбелязахте, че този артикул се продава от Welling от Joybuy Marketplace. Пакета включва : 1 х шапка за съветник за кукла на Хелоуин, Whiskers, Spider/Bat Decor и Halloween Toge Color Comping са изключителните характеристики на тази плюшена кукла, така че може да бъде перфектна декорация на Хелоуин до Добавете още страховита празнична атмосфера. Дължината на продукта е 33 см, ширината е 7cm.76 " (Приблизително) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по -различен от снимките. Това, което тази плюшена кукла може да ви предложи, е, че тя не само може да се използва като декорация на бюрото на Хелоуин, но и като перфектен празничен подарък за семейство и приятел.

Характеристики на продукта

Свързани продукти