Държач за кухненски рол без сондиране Изисква се здрава черна кухненска ролка държач шкаф хартиена кърпа Roll притежател за спестяване на кухня за съхранение на кух?

Държач за кухненски рол без сондиране Изисква се здрава черна кухненска ролка държач шкаф хартиена кърпа Roll притежател за спестяване на кухня за съхранение на кухня организация за съхранение

Налично
BGN 4.79
Продукти:

Той може не само да се използва като държач за кухненски кърпи, но и като държач за кърпи в банята покритие, което го прави устойчив на ръжда. 【Модерен дизайн】 Размери на държача за кухня : 26 W x 11. Разделителите на шкафа, вратите на шкафа или други листове за клип, са идеални за кърпи, хартиени ролки, пластмасов филм и всичко, което може да бъде окачено . широко използван : държачът за кърпи е подходящ за кухнята, складовата помещение, мобилния дом, пералнята, шкафовете, рафтовете и шкафовете и гъвкавата употреба. Прост дизайн с елегантен външен вид, идеален за ежедневна употреба в дома ви . Лесна инсталация : Нашият държач за хартия не изисква сондаж и е лесен за сглобяване, така че можете да можете Лесно го закачете безопасно и сигурно на подходящ рафт или плот, не изпада и не оставя маркировки под шкафа или повърхността.5 H x 1,3 d cm, С дизайна на кухото си линия и прости линии в черно или бяло, той изглежда модерен и елегантен и може да се използва и като кухня и домашна декорация. Разделители на кабинета, врати на шкафа или други листове за улавяне, идеални за кърпи, хартиени ролки, пластмасова обвивка и всичко, което може да бъде окачено.

Характеристики на продукта

Свързани продукти