Капаци за стол за пакет за трапезария, стрии отпечатан парсони на парсони на стол стол Шлапколи Spande Подвижен миещ кухненски стол Протектор Капак за трапезария, хот?

Капаци за стол за пакет за трапезария, стрии отпечатан парсони на парсони на стол стол Шлапколи Spande Подвижен миещ кухненски стол Протектор Капак за трапезария, хотел, церемония

Налично
BGN 9.06
Продукти:

? 【Подходящ за повечето столове】 Оставащи се универсални покрития на стола, подходящи за нормални и висококабилни столове за гърба Височина на задния стол 19-24 инча и ширина на задния стол 14-20 инча.Характеристики на покрития за столове за трапезария : Той има нов дизайн и практически функции, а еластичните хлоски на стола могат да бъдат споделени с вашите приятели, семейство, съседи, колеги, съученици на партита за рожден ден, празнични партита, вечери на церемония и други случаи. Грижовна услуга : Ние се ангажираме да гарантираме вашето удовлетворение. За семейства с малки деца и домашни любимци, покривалите за защитници на стола са чудесен избор. Спецификация : Материал : Полиестер Спандекс Цвят : Като показана картина Опаковане : 4бр.? 【Лесно инсталиране и чисто】 : Покрийте стола отзад на седалката и направете малка корекция за перфектно прилягане, много лесна за поставяне и сваляне. И може да попречи на вашия стол да бъде писан, надраскан и ухапан от деца или домашни любимци. Перфектно подходящ за трапезария, кухня, заседателна зала, хотел, ресторант, вечеря, банкет и т.? 【Моден домашен декор】 Различни флорални модели, които да съответстват на вашите модерни стилове на декорация, можете да промените цветовете със сезони или настроението ви да добавите мода и елегантност. Моля, измервайте столовете си, преди да поръчате . Това ще облекчи домакинската ви работа, като същевременно ще спести скъпата инвестиция на нови мебели. Ако срещнете някакви проблеми по време на употреба или не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас по имейл възможно най -скоро, ние ще предоставим най -доброто решение. Нашите корици на стола на Парсън могат лесно да трансформират целия вид на вашата маса и столове, толкова много по -приятно за очите, което изглежда, че сте купили нов комплект за хранене, лесен достъпен начин да озарите вашата трапезария и да придадете на дома си чисто ново усещане. Не избелвайте или желязо поради различни фактори като яркост на наблюдение и светлинна яркост, действителният цвят на елемента може да бъде малко по -различен от снимките, показани на уебсайта.

Характеристики на продукта

Свързани продукти