Винилови стикери Декали на историята любов Коледа - водоустойчив - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито накрито на открито броня тумблер стена ла?

Винилови стикери Декали на историята любов Коледа - водоустойчив - нанесете върху всякакви гладки повърхности на закрито накрито на открито броня тумблер стена лаптоп телефон скейтборд чаша чаша шлем dandver3f8562abl073123

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Устойчиво на атмосферни влияния качество на винил, което се отнася за всякакви чисти драскотини на суха повърхност, дъжд и слънце LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1. Стъкло в стъклото за вино : 1.9 '' Материал : Премиум Качествен винил. Вадините са добри както за : приложения на открито и на закрито и ще продължат от 3 до 5 години. Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3. Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен. За употреба на закрито (не водоустойчиво) 1. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия. Варира в зависимост от размера на чашата. Препоръчваме да измервате повърхността на вашето приложение преди покупката ви. В зависимост от размера на халбата. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката.

Характеристики на продукта

Свързани продукти