Жени мъже Небрежни кухи спортни обувки Сандали Дишащи пяна за бяла обувка на открито пешеходки градински запушалки Плъзнете на плажа Сандал Летни водни обувки за ?

Жени мъже Небрежни кухи спортни обувки Сандали Дишащи пяна за бяла обувка на открито пешеходки градински запушалки Плъзнете на плажа Сандал Летни водни обувки за унисекс

Налично
BGN 9.06
Продукти:

Подобрено сцепление - тази трайна гумена подметка е собствено съединение, което Осигурява производителност и издръжливост на Turf захващане Вземане на тези класически ежедневни сандали, можете да му се насладите в ходене, плаж, лятно парти и ежедневно облекло. 【Ергономичен дизайн Вие пътувате или походи, еластичността на краката може да помогне да се абсорбира вибрацията от земята, като ви кара да се почувствате като ходене по облаци. Моден дизайн и многофункционални : Водоустойчивите сандали на модата са идеални за ходене, туризъм, къмпинг, преход , Плаж , парти за басейн, активно в градината и множество дейности на открито. "【Бързо възстановяване и безплатна борса】 100% най -добрите клиенти Услуга гарантирано : Ако сандалите, които сте получили, не отговарят на вашите очаквания, моля, свържете се с нас възможно най -скоро. Любезно напомнете на нашата диаграма за оразмеряване на обувките е предназначена само за справка.

Характеристики на продукта

Свързани продукти