Камбанария имат пълен размер Дърво балдахин легло рамка с Трън модерна пълна платформа легло с табла и дървени летви здрава дървесина четири-плакат легло, не Бо пр?

Камбанария имат пълен размер Дърво балдахин легло рамка с Трън модерна пълна платформа легло с табла и дървени летви здрава дървесина четири-плакат легло, не Бо пролетта е необходимо, Бяло

Налично
BGN 169.17
Продукти:

Размер на продукта & тегло капацитет : общ размер на продукта : 79 Платформа легло легло с дървени летви : това дърво легло рамка функции с дървени летви, тези летви са здрави и има силна носеща способност. Дървената рамка е шлифована и боядисана с екологична боя, което прави това легло гладко, безопасно, издръжливо и красиво. Предлага се в бял и сив цвят, и двата цвята са подходящи за различен декор стил и създават топла и комфортна среда за спане. Лесно сглобяване : това легло с балдахин ще бъде доставено в 1 пакет, всяка поръчка идва с ясна и подробна инструкция за монтаж и всички необходими инструменти са предоставени, за да получите леглото си сглобени в нито един момент. Леглото е проектирано с гладка ролка, което ви позволява да го издърпате лесно.20 фунта * тегло капацитет : 250 фунта на легло * Препоръчителна дебелина на матрака : 6" * кутия пролетта изисква : не * монтаж изисква : да. Максимално тегло капацитет : 250 кг всеки . Тези ламели поддържат матрака, така че теглото да е равномерно притиснато върху всяка ламела, да ви позволи да легнете удобно и да спите спокойно. Разстояние между рамката на леглото и етаж 11. Матракът не е включен. Има под легло за съхранение с височина 11,8 инча за клирънс или за съхранение. Можете да украсите дървения балдахин с лампа, крушка, панделка, завеси или мрежа против комари. Тази красива табла носи очарователен поглед към това легло, можете да се облегнете на таблата, когато играете телефони или четете книги на леглото.5 "х 57" х 72 " (д х В Х Х). Изработени от твърд шперплат, тези дървени летви се смесват естествено в здравата рамка на леглото на платформата, за да осигурят допълнителна опора, която осигурява допълнителна стабилност и предотвратява увисването на матрака. Акценти масивно легло от борова дървесина с балдахин : това легло с балдахин изглежда изискано и елегантно, добавя топлина към всяка стая. Дизайн на таблата : таблата с вертикални дървени летви в края на леглото с балдахин. СПЕЦИФИКАЦИИ * Тип на продукта : Дърво балдахин легло с Трунд *материал : борова дървесина + шперплат *размер : пълен * цвят : Бяло / сиво *общ размер на продукта : 79.

Характеристики на продукта

Свързани продукти