Аксесоари за нокти на хаолеи за изкуствен инструмент за маникюр за нокти Пълно покритие на ноктите на ноктите фалшиви нокти аксесоари за нокти за жени дизайн на но?

Аксесоари за нокти на хаолеи за изкуствен инструмент за маникюр за нокти Пълно покритие на ноктите на ноктите фалшиви нокти аксесоари за нокти за жени дизайн на ноктите

Налично
BGN 10.66
Продукти:

Можете да бъдете сигурни, че ще изберете. Форма : Стил : Пълни аксесоари за нокти за нокти за цветя. 1111 Microsoft Internet Explorer402 Document Not Specified7. Високо качество24pcs/Box Tipsshape : Стил : Пълен нокът на ноктите : Акрил6 Размери 0#-9#, 6 съвета всеки Size Color : 6 цвята за избор, като снимка показана картина показна11111microsoftinternetexplorer402documentnotspecified7. Нашите стоки са внимателно прегледани и качеството на стоките е гарантирано. Материал : Комплект за акрилни аксесоари ; Аксесоари за нокти ; Аксесоари за нокти за начинаещи ; Аксесоари за нокти за комплект ; Аксесоари за нокти за цветя ; Аксесоари за дизайн на ноктите.8 磅 Normal0 висококачествени аксесоари за нокти за. Ако имате въпроси относно стоките, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем най-доброто изживяване за пазаруване.За нашия магазин можете да изберете стоките, които харесвате тук. Цвят : 6 цвята за избор, като показана снимка на ноктите за начинаещи.

Характеристики на продукта

Свързани продукти