Пискюл плюс възглавница Висящ стол, подходящ за употреба на открито към къмпинг палатка за задния двор Лов на туризъм Пътуващ лек и удобен за носене или съхраняван?

Пискюл плюс възглавница Висящ стол, подходящ за употреба на открито към къмпинг палатка за задния двор Лов на туризъм Пътуващ лек и удобен за носене или съхраняване на Rela Body & Mind Облекчаване на стреса се

Налично
BGN 0.67
Продукти:

1 Перфектен за задния двор, къмпинг, лов, туризъм, пътуване и т. Пакетът включва : . Лесен за окачване и сглобяване. 1 x висящ стол 1. Възглавница : 42*42 см (монохромна кърпа като висящ стол), с пискюли (плат със същия цвят). Въздушният стол лесно се носи и съхранява. Подходящ за употреба на открито. Леки и удобни за носене или съхранение. разтягайки тялото си с пълна дължина и се чувствате без гравитация. Но за наша радост . Тегло : 5,95 фунта / 2,7 кг. Материал : полиестер памук (40% памук, 60% полиестер). Можете да се насладите на очарователно слънце в удобния въздушен стол . защото това е един от незаменим аксесоари. Перфектен за задния двор, къмпинг, лов, туризъм, пътуване и др. Подходящ за употреба на открито. хората не можеха да почувстват най -близката природа . защото ги изолира от досадни насекоми, както и от природата. хората ще вземат палатка . Леки и твърди, много удобни. Това е напълно различно усещане от леглото у дома. Такъв перфектен висящ стол . Леки и твърди, много удобни. Над Земята доста разстояние. Защо да не опитате? .

Характеристики на продукта

Свързани продукти