Модерна зона килим, Домашен декор килим, Правоъгълник стая килими, бял модерен килим, Начало декоративни килими за хол, естетически килими за детска стая, спални ки?

Модерна зона килим, Домашен декор килим, Правоъгълник стая килими, бял модерен килим, Начало декоративни килими за хол, естетически килими за детска стая, спални килими Барнаул

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Насладете се на здрава издръжливост, лесна грижа, и супер мека площ килими ръка се чувстват в килим, предназначени за активния начин на живот със средна купчина,назъбен ръб и тънък килим, всяка Беспоки средата на века модерен килим е проектиран да издържат на тежък трафик, тези турски килими Антеп са изработени от качествени материали, които са семейство и домашни любимци приятелски и идеален за висок трафик области на вашия дом, като хол площ килими, баня пътеки, кухненски килим, и коридор килим. Препоръчителна стая : този килим ще добави финалните щрихи към вашия хол, трапезария,завършен сутерен,спалня, кухня,, фоайе/вход детска стая за игри, детска стая и можете да използвате под офис стол или маса за хранене.общежитието килим и площ carpet. * Съвети за грижа : за други подробности за грижите и употребата можете да получите информация от етикета на килима. За още по-дълъг живот, носете на закрито при екстремни метеорологични условия.Нашата колекция може да се похвали с широк спектър от килими, вариращи от твърди цветове до уникални и се предлагат в широка гама от форми и размери.Памукът може да бъде вакуумиран, изплакнат с маркуч и изсушен на въздух.

Характеристики на продукта

Свързани продукти