Женски зимни палта двойно гърди елегантна винтидж мода усещане тренчкот с копче за талия за затваряне на колан за талия с дълъг ръкав с дълги гащеризони розово роз?

Женски зимни палта двойно гърди елегантна винтидж мода усещане тренчкот с копче за талия за затваряне на колан за талия с дълъг ръкав с дълги гащеризони розово розово розово

Налично
BGN 21.86
Продукти:

Поради различния дисплей и лек ефект, действителният цвят може би е лек, различен от цвета на картината Моля, разрешете 1-3 см се различава поради ръчното измерване. Материята не е лесна за оцветяване, но лесна за почистване и издръжлива . Можете да изберете по -голям размер за свободно прилягане. Страхотен подарък за вашето момиче и жена при всякакви щастливи поводи . Подходящ за различни поводи. Подходящ за различни поводи. Изработен от висококачествено влакно, което е деликатно. Страхотен подарък за вашето момиче и жена при всякакви щастливи случаи. Релаксирайте дизайн. Релаксирайте дизайн. Дебел и топъл, кара ви да се чувствате уютни и топли по време на тези дейности на открито. Закачете се да съхранявате, за да предотвратите бръчки. Изработен от висококачествени фибри, което е деликатно. Може да се измие машинно или измито. Палто със средна дължина в реколта дизайн, лесен за съвпадение. Описание : Материал : Полиестерлеи : Дългоклузив : Бутонколор/Стил : Както показва картината, бюст, рамо, дължина на ръкава, дължина S, 92 см, 37см, 59см, 92 см, 96см, 38см, 60см, 93смл, 100см, 39см, 61см, 94смлл , 104см, 40см, 62см, 95см2xl, 108см, 41см, 63см, 96см 1.

Характеристики на продукта

Свързани продукти