Hesroicy Portable 500ml вода за вода - лесна за почистване, анти -руст, екологична и креативна - чаша за пиене от неръждаема стомана с голям капацитет за ежедневна употреба и пъ?

Hesroicy Portable 500ml вода за вода - лесна за почистване, анти -руст, екологична и креативна - чаша за пиене от неръждаема стомана с голям капацитет за ежедневна употреба и пълнене на вода

Налично
BGN 7.99
Продукти:

Подходящ е за Office С хранителни материали тази чаша е без BPA и няма да промени вкуса на храната, което е много безопасно и здравословно. С материал от хранителни стоки, тази чаша е без BPA и няма да промени вкуса на храната, което е много безопасно и здравословно. Той е конструиран от PP материал. тя е конструирана от PP материал. Чашата е устойчива на топлина, лесна за почистване и се използва за съхранение на вода, подходяща за ежедневна употреба. Дължината на продукта е 13 см, ширината е 8,7 см а височината е 7,5см . Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките. тя е подходяща за офис. Характеристиките на продукта с преносим. Освен това е много устойчив на износване и устойчив на капки, който може да се използва за дълго време . Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване.Описание : Безспорно, че компактният му размер и лекото тяло гарантират характеристиките на продукта с преносими.

Характеристики на продукта

Свързани продукти