Зомби Монтана Държавен Лов разрешение стикер Декал-самозалепващ винил-устойчив на атмосферни влияния-произведени в САЩ-МТ немъртви тялото завръщането зомбита ло?

Зомби Монтана Държавен Лов разрешение стикер Декал-самозалепващ винил-устойчив на атмосферни влияния-произведени в САЩ-МТ немъртви тялото завръщането зомбита ловец

Налично
BGN 9.03
Продукти:

Цифрово отпечатано с помощта на зелено Злато сертифицирано мастило Т2 (СМИК), комбинирано с нов истински богат цвят 3, което води до изключително качество на цветовете За инструкции за инсталиране и подробности, моля, вижте допълнителните изображения.Гордо произведен в САЩ. Удовлетворението е гарантирано. УВ ламинирано производство на стикери устойчиви на атмосферни влияния и добавяне на допълнително ниво на издръжливост. Стикерите са направени от премиум самозалепващ се винил и ще се придържат към почти всичко, като традиционен стикер за броня. Те са дигитално отпечатани с помощта на най-новия японски дигитален еко-солвентен принтер Роланд, който има сърце както за околната среда, така и за печат. Произведено в САЩ. Всички стикери не са създадени еднакви, така че не се заблуждавайте от евтини имитации, които са податливи на елементи и най-важното пряка слънчева светлина! Тези стикери няма да избледнеят, да станат черни пукнатини или да се обелят в продължение на много години.

Характеристики на продукта

Свързани продукти