Забавни малки играчки Out2Sea Sandcastle Building Kit, плажни играчки, плажни пясъчни играчки, пясъчни водни колела, плажни плесени, детски играчки на открито, играчки за сняг за ?

Забавни малки играчки Out2Sea Sandcastle Building Kit, плажни играчки, плажни пясъчни играчки, пясъчни водни колела, плажни плесени, детски играчки на открито, играчки за сняг за деца, момчета, момичета

Налично
BGN 0.33
Продукти:

Тези плажни играчки са идеалният размер с гладки ръбове за малки ръце за изграждане, както и лесни за опаковане и транспортиране за забавление в движение Получете готови и се втурнаха към брега за игра! Комплектът за играчки от 19 парчета, включващ 1 водно колело, 6 плажен комплект инструменти, 1 плажна кофа, 1 кутичка за поливане, 9 плажни форми и 1 месна чанта, всички копачи гарантират супер прости за малките да събират пясък, носене и изграждане на собствени Замъци .playing е забавен и уникален начин да вдъхновите творчеството за деца и със сигурност да бъде часове на забавление! Където и да отидем, по -добре е да имаме а Чанта за деца, които да вложат в любимите си играчки. Този комплект за изграждане на пясъчни замъци от Fun Little Toys се предлага в синя раница за движение, за да се съхранява удобно всички парчета и да я носите като раница навсякъде, където да отидете. Подобрете въображаемата игра на вашето малко с такова голямо разнообразие от пластмасови морски същества.

Характеристики на продукта

Свързани продукти