Keego безжични затъмнени светлини на светлини сенки за прозорци клетъчни нюанси, подходящи за покрив наклонена самолетна стая прозорци бяло 33.5 w 64 , без телескопични ?

Keego безжични затъмнени светлини на светлини сенки за прозорци клетъчни нюанси, подходящи за покрив наклонена самолетна стая прозорци бяло 33.5 w 64 , без телескопични пръти

Налично
BGN 19.20
Продукти:

Има много стилове като ролкови нюанси, щори Shangri-La, Zebra Blinds, от които да избирате Можете също така да решите дали щорите ви са моторизирани или ръчно контролирани. Транспортът отнема 5-8 работни дни. - Нашето дърво е разкошно с изобилие от опции. Оценяваме прецизното измерване на клиента и внимателния ред. 【Висококачествени щори】 Безжичните светлини на Skylight Honeycomb могат да бъдат персонализирани -клетъчни щори за прозорци могат да бъдат персонализирани от 12 инча до 59 инча с ширина, с максимална височина от 96 инча. В допълнение, дистанционното управление, контролът на телефонните приложения и слънчевата енергия са в зависимост от вашето персонализиране. 【Време и обслужване】 в рамките на 4-7 работни дни след получаване на потвърждение на размера, стоките ще бъдат изпратени. За да избегнем възвръщаемостта без качество, ние оценяваме вашите прецизни измервания . Обърнете внимание. - Кейго ролкови нюанси могат да персонализират различни размери по ширина и височина. Топлинните изолационни нюанси са отличен избор за наклонени на покрива на горните прозорци или прозорците на равнината. Ще приспаднем 0,1 инча от ширината и дължината, за да избегнем всякакви инсталационни смущения. е доставчик на решение за лечение на прозорци директно към потребители. Перфектното решение за целогодишен комфорт : Skylight Skylight Shades - Осигуряване Крайната изолация за вашия дом, хол, ресторант, офис, кафене, хотел, обучение, библиотека и др. Инсталационният хардуер и инструкциите са включени, което го прави много лесен за инсталиране. Ако имате някакви въпроси или притеснения по време на процеса на инсталиране, моля, не се колебайте да ни уведомите . През последните години ние обслужваме безброй клиенти по целия свят . 【Слепи за прозорци на прозорци】 Сляпото слепи е надградена до алуминиева рамка структура, която има по -дълъг живот на обслужването, по -лесна инсталация, по -лесно отваряне и затваряне и изглежда повече красив. Оценяваме точните мерки на клиентите; Внимателни поръчки, избягвайте връщането без проблеми с качеството . Ако искате да се монтирате вътре, е необходима минимална дълбочина на прозореца 1,3 ".

Характеристики на продукта

Свързани продукти