Използвайте забавни кученца за домашни любимци детски играчки ходене ще се нарича размахване опашка симулация електрически плюшено сладко куче Семейно Развитие ?

Използвайте забавни кученца за домашни любимци детски играчки ходене ще се нарича размахване опашка симулация електрически плюшено сладко куче Семейно Развитие на бебето, коледни подаръци за деца

Налично
BGN 1.67
Продукти:

Домашни кученца детски играчки ходене ще се нарича размахване опашка симулация електрически плюшено сладко куче семейство бебе развитие на нашето сладко меко плюшено куче играчка е идеалният спътник за вашето детеМного часове забавления, независимо от възрастта ви, са на 3 или 95 години. Висококачествени материали-изработени от висококачествени меки материи и полипропиленова изкуствена кожа. Да потисне и освободи известно напрежение и тревожност. Материал : Пластмаса4. Приятно пазаруване!. Съдържа : 1 умен робот куче играчка 7. Инструкции за пране : ръчно пране, машинно пране или избършете. Функция : тя ще плаче и крещи, когато е докосната леко, и ще разклаща малката си опашка, когато ходи. Услуга : Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще се опитаме да ви помогнем да решите. Размер : 18 см×11 см×15 см / 7.Характеристика : 1. Използвайте влажна кърпа, за да премахнете мръсотията. Специални подаръци : подаръци за малки момчета, момичета, деца или любители на кученца от всички възрасти. Безопасно и безвкусно. Жива фигура-сладки изражения на лицето и пози на тялото. Облекчете умората си, декомпресирайте в офиса, помогнете да се съсредоточите и да се отпуснете. Удобно докосване-супер мек плюш и плътно тяло. Специална функция : ходене и суинг6. Класификация : Електрически Бикон Фрис, Електрически Дакел5. Светлите очи са живи и прекрасни.Облечен в мека кафява козина и прегръщащ лицето, той определено ще прегърне всичките ви прегръдки.

Характеристики на продукта

Свързани продукти