Звезда ръчно отпечатани пухени покритие цвете тема пухени покритие, 3д печатни пухени покритие за деца, момчета, момичета, мек микрофибър модерен стил пухени покри?

Звезда ръчно отпечатани пухени покритие цвете тема пухени покритие, 3д печатни пухени покритие за деца, момчета, момичета, мек микрофибър модерен стил пухени покритие

Налично
BGN 1.33
Продукти:

Възглавница Шамс : 48 х74см / 18 Двойният цип десгин е практичен, лесен за разглобяване. Удобна и мека материя от влакна. Тя е твърда, износоустойчива и издръжлива. Възглавнички : 48 х74см / 18. Дизайн на каишката за крака на юрган. Грижете се за кожата си и за кожата на детето си, така че да можете напълно да се отпуснете в леглото и да се събудите енергични сутрин. Завивка : 259х228см / 103. Възглавници : 48 х74см / 18. [Супер микрофибър] : лека и издръжлива материя, която осигурява изключителен комфорт, дишаемост, непомръкваща, водоустойчива и опазване на околната среда, което ви позволява да имате топъл и перфектен сън. Кралски Размер : (1 Плик, 2 калъфки за възглавници). ОПАКОВКА И ИЗМЕРВАНИЯ : . Има още 3Д дизайни, от които да избирате в магазина! Завивката е проектирана с очарователни шарки, за да донесе жизненост на вашето пространство. Двоен размер : (1 Плик, 1 калъфки за възглавници). Осигурете изключителен комфорт, абсорбция на влага и вентилация и Спете по-здравословно. Пълен размер : (1 Плик, 2 калъфки за възглавници). Завивка : 203х228см/ = 78. Просто изсушете на слънце или ниско падане изсушете покритието на завивката. [Цип на чаршафа] : скритият дизайн на отваряне и затваряне на ципа улеснява разглобяването на завивката. Не завивка юрган и пухени. Това може да направи голяма разлика в комфорта на съня. Затворете ципа на одеялото, обърнете го с главата надолу или използвайте торба за пране, за да защитите ципа преди измиване. [Гарантирано удовлетворение] : ако имате някакви въпроси, моля, изпратете ни имейл безплатно. Ние ще отговорим и ще ви помогнем да решите проблемите в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Характеристики на продукта

Свързани продукти