Комплект лист с двоен цвят, стилно спално бельо с 16 дълбоки джобове, египетски мек и луксозен 400ТС, два тона памучни чаршафи и калъфки за възглавници - лавандула и бя?

Комплект лист с двоен цвят, стилно спално бельо с 16 дълбоки джобове, египетски мек и луксозен 400ТС, два тона памучни чаршафи и калъфки за възглавници - лавандула и бяло твърдо, Двоен-ххл Размер

Налично
BGN 1.67
Продукти:

В голям набор от цветове, за да комплимент всяка спалня декор! Потопете се в лукс, изключително гладък и мек на допир, богатите комплекти от листове с 400 нишки разполагат с изключително дълъг щапелен памук, който ви позволява да се отпуснете в хладния му комфорт Лесно да се грижи за, просто машинно пране топло с подобни цветове, не белина, падам суха ниско, памук има тенденция да се омекоти с измиване, топло желязо, когато е необходимо, не Химическо чистене. Машинно пране на студено с подобни цветове. Висококачествена издръжлива материя без бръчки с подсилен ластик около дълбок джобен лист. Красивите плътни цветове се съчетават перфектно както с традиционните, така и с модерните стилове на спалнята. 400 Брой нишки 100% египетски памук, отлична функция за температурен баланс, използване през целия сезон. Тази тъкан има желани свойства като устойчивост на петна, способност за дишане, устойчивост на бръчки, луксозен външен вид и лесно почистване. Плоският лист е направен с 4 инча подгъва и калъфките за възглавници са направени с 2 инча фланци тръбни ръбове с двоен Плътен цвят.Търсите следващото ниво в стил на сън и комфорт? След това направете леглото си с тези класически стил и луксозно меко 4-парче спално бельо. Щателна изработка и експертно изтъкани от най-добрите изключително дълги щапелни памучни прежди за производство на супер меко луксозно усещане, които са дишащи и дълготрайни. Лек и издръжлив този комплект лист е проектиран с вашия комфорт в ума! Предимства памукът се отличава с уникалната си тънкост и сила. Монтираният лист е напълно еластичен за сигурно и плътно прилепване и има дълбоки джобове за поставяне на дълбоки матраци. Луксозното 400-конци, богато памучно сатеново тъкане осигурява изключителна мекота за успокояващ нощен сън. Без нощни изпотявания от сега нататък с дишащата материя, иновативно проектирана да премахва влагата, за да ви държи на хладно и сухо през цялата нощ. По-фината прежда дава възможност за по-лека, по-мека тъкан, която след това не хапче! Осигурете оптимален комфорт, докато спите с хладните 100% египетски памучни чаршафи. Изработен от ултра-мек и издръжлив 100% египетски памучен плат и завършен с класическа обработка на подгъва, нашият патентован процес на тъкане създава уникална тъкан, която няма да избледнее с измиване.

Характеристики на продукта

Свързани продукти