Спално Бельо Премиум Дълбоко Джобно Спално Бельо-Хотел Луксозни Двойни Матирани Микрофибърни Чаршафи-Бръчки, Избледняване, Устойчиви На Петна-Хипоалергенни, Кал ?

Спално Бельо Премиум Дълбоко Джобно Спално Бельо-Хотел Луксозни Двойни Матирани Микрофибърни Чаршафи-Бръчки, Избледняване, Устойчиви На Петна-Хипоалергенни, Кал Кинг-Бургундско Червено

Налично
BGN 2.67
Продукти:

Дълбок джоб монтиран лист мерки и се побира матраци 14-16 инча дълбоко. 100% гаранция за удовлетвореност : добре дошли в семейството на Нестле! Всяка покупка включва 100% парите обратно удовлетворение гаранция. Също така се предлага в двойни, двойни, пълни и Кинг размери. Ние вярваме в силата на добрия нощен сън, за да положим основите на радостен и здравословен живот.In освен това, плътните тъкани влакна на нашето легло предотвратяват натрупването на прахови акари на първо място!Козината, козината и пърхотът могат да бъдат отстранени лесно чрез измиване и няма да се придържат към материала. Събудете се за по-светло утре търсенето приключи! Кажете сбогом на неспокойните, потни нощи и въведете нова ера на спокоен, освежаващ сън. Ние разбираме, че удобното легло е изключително важно за спокойния нощен сън. Така че ние сме използвали нашите десетилетия експертни познания за спално бельо, за да създадем този перфектен комплект за легло, който е хладен, лъскав, копринено мек и дишащ, за да осигурим на нашите клиенти най-уютния сън. Ние сме посветени на изкуството и науката за създаване на изключителна среда за сън. Леки, хипоалергенни, Дишащи и хладни на допир, нашите луксозно меки легла ще създадат спокойно преживяване за сън, оставяйки ви да се чувствате освежени и подмладени. Калифорния Кинг размер луксозен 4-парче чаршафи комплект : включва 1 дълбок джоб монтирани лист, 1 плосък лист и 2 калъфки за възглавници.Леки, дишащи и хладни на допир, нашите мечтателни, меки легла ще създадат незабравимо преживяване за сън!Надстройването на вашата спалня никога не е било толкова лесно и достъпно! Лесна употреба И Грижа За разлика от други монтирани листове, нашите листове са еластични по целия лист за сигурно прилягане, което няма да се измести, докато спите!Няма нужда от дръжки за листове или допълнителни ъглови ремъци, защото нашите чаршафи ще останат сигурни през цялата нощ, което ви позволява да спите по-спокойно машинно пране на спално бельо е сбъдната мечта за страдащите от алергии, което ви позволява да запазите спалното бельо без прах, акари, домашни любимци и други allergens. Машинно пране в студена вода. Изсушете на ниско и отстранете бързо. Купувайте само най-доброто. С над 40 години опит в текстилната индустрия, постоянно слушане на нуждите на нашите клиенти. Супер мек премиум микрофибър : хотелското качество е изтъкано от най-висококачествения микрофибърен материал, Двойно изчеткано от двете страни за максимална мекота и комфорт. Те са чудесни за използване с топери за матрак с мемори пяна или подложки за матрак! Разтеглив ластик по целия лист осигурява плътно, сигурно прилягане, което няма да се вози или да се движи в средата на нощта, оставайки гладко, плътно и без бръчки.

Характеристики на продукта

Свързани продукти