Стичка за довършване на косата, летяща пръчка за коса овлажняваща и лъскава не мазна малка счупена кремав крем за довършителни коси, прическа за стилизиране wa stick к?

Стичка за довършване на косата, летяща пръчка за коса овлажняваща и лъскава не мазна малка счупена кремав крем за довършителни коси, прическа за стилизиране wa stick коса гел за коса, фиксиращи бретончета стереотипи

Налично
BGN 14.33
Продукти:

3, Предотвратяване на статично електричество : Задължителен гел за коса за деца!. не само можете да го използвате сами, но и то Ще бъде и най -доброто за вашите момичета или момчета . Най -добрият партньор за чантата на момичетата и момчетата - 18мл в лека и прекрасна бутилка, носете ги в чантата си, така че тази влага на косата и стилизиран восък да ви помогне да ви помогне навсякъде и по всяко време!. Още едно голямо красиво момче!. може да се прилага към различни прически, в същото време , Той е подходящ за повечето хора : мъже, жени, възрастни и деца, безопасни и естествени за деца. Усещането на косата пръчка е по -малка и по -прекрасна от традиционния восък за коса и гел крем; Той дори не заема никакво пространство на чантата ви. Малка и лесна за носене. Не иска силната сила на косата гел, той има само малък стереотип! Достатъчно, за да поставите прическата в желаната от вас позиция.Многофункционална. Гел за коса и стилизиране - коса като изсъхнала трева? Тази пръчка за довършване на коса е вашите комплекти за помощ на косата за влага и стилизиране. Статичното електричество на косата е основно сухо, придава слой от маслото от есенция на растението върху косата, а овлажняващият ефект може да предотврати генерирането на статично електричество . Напълнете зърното сухо пространство и изгладете повърхността на косата, за да направите косата мека и гладка. В същото време тя е подходяща за повечето хора : мъже, жени, възрастни и деца, безопасни и естествени за деца . Освен това го давайте на вашите момчета и всяка сутрин го оставете да започне да обръща внимание на външния си вид като баща си.

Характеристики на продукта

Свързани продукти