Килими за хол за хол, пухкав мек вътрешен килим с голяма площ, миещ се модерен рошав килим за домашен декор, неплъзгащ се плюшен килим за детска стая за спалня, врато?

Килими за хол за хол, пухкав мек вътрешен килим с голяма площ, миещ се модерен рошав килим за домашен декор, неплъзгащ се плюшен килим за детска стая за спалня, вратовръзка багрило сиво

Налично
BGN 2.33
Продукти:

Потънете краката си в луксозен комфорт с килимчето от You Teng Fluffy Area. Много цветове и разнообразни размери се предлагат за перфектния килим, подходящ за вашия дом. Файтура : Издръжливост : Умерено поддръжка на килим за трафик, за да се добави височина на стабилността на 1,7 инча за плюшено чувство и приятелски грижи за домашни любимци [луксозен комфорт] 8x10 Килимите в района са машинно изработени от трайни и устойчиви на петна полиестерни фибри, идеални за декор за хол и спалня. [Неплъзгащо и безопасно] проектирано с неплъзгаща подложка, нашата мека площ килим остава на мястото си, осигурявайки безопасна и стабилна повърхност за вас и вашите деца, семейство и домашни любимци, за да ходите, да играете и да се отпуснете. В сравнение с другите килими, нашата пухкава площ килим може да спести парите ви за допълнителна подложка за килим. Изработен от качествени синтетични влакна, което улеснява поддържането, почти непадането и устойчивото на петна. [Универсален и практичен] Нашият съвременен килим за зона се предлага в различни цветове и размери, за да ви даде повече начини да внесете многостранния стил в дома си. [Стилен модерен дизайн] Подобрете домашния си декор с размития килим с голяма площ, разполага с класически неутрален цвят с модел на боя за вратовръзка, добавяйки нотка на изтънченост и визуална привлекателност към всяка стая, идеална за килим за хол, килим за спалня, килим за деца , трапезария, апартаментен килим, килимче за разсад и общежитие.

Характеристики на продукта

Свързани продукти