Прозрачни Стикери За Декал На Динозавър Премиум Водоустойчив Винил Стикери За Лаптоп Телефон Аксесоар Каска Кола Прозорец Чаша Грудка Чаша Врата Декорация На Сте?

Прозрачни Стикери За Декал На Динозавър Премиум Водоустойчив Винил Стикери За Лаптоп Телефон Аксесоар Каска Кола Прозорец Чаша Грудка Чаша Врата Декорация На Стена И1ф91791ре

Налично
BGN 3.33
Продукти:

Цвят : бордо-Размер : 5 Халба за бира : 3 " до 4,5". Тя варира в зависимост от размера на чашата. Варира в зависимост от превозното средство и зоната на разположение. Нищо не ни прави по-щастливи от доволния клиент! Карта за оразмеряване на прозореца на автомобила : Препоръчителен размер 5-14". Винено стъкло : 1. Цена : ние се гордеем с предоставянето на качествени продукти на справедливи и конкурентни цени. Кафе чаша декали : 1.8" - 3"Пощенски стикери : ширина 6"ш. Стъклени стикери за пиене : 1. Задно лепило за външно приложение-изрязано във форма и предварително маскирано с трансферна лента.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : закъснели поръчки (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката. Тя варира в зависимост от размера на чашата. Продукт : има ли проблем с качеството на поръчания от вас артикул, липсва ви артикул или е доставен грешен артикул? Ние ще заменим продукта безплатно при следващата доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен.

Характеристики на продукта

Свързани продукти