Брой на нишките-пълен размер 12 Комплект дълбоки Джобни листове, изключително дълбоки и Долни листове от египетски памук, ултра меки матраци и покривала за легла-Св?

Брой на нишките-пълен размер 12 Комплект дълбоки Джобни листове, изключително дълбоки и Долни листове от египетски памук, ултра меки матраци и покривала за легла-Светло синьо твърдо

Налично
BGN 3.00
Продукти:

Нашият машинно миещ се дълбок джобен лист става по-мек с всяко пране! Докато другите монтирани чаршафи се борят да се качат на леглото и да слязат от матрака, докато спите, нашият монтиран лист разполага с изключително дълбоки джобове, които лесно се побират дълбоко в матрака ви, така че те са бързи и лесни за поставяне на леглото ви и дори с топ матрак! И с нашите дишащи чаршафи несравним, еластичен ръб с пълна обвивка, поставеният в дълбок джоб лист остава здраво на най-големия матрак през цялата нощ. Пълна обвивка за допълнителна сигурност-машинно пране-устойчива на разкъсване, свиване, набръчкване, оцветяване и избледняване! Подарете си 5-звезден лукс – Без 5-звездната цена! Ние сме посветени на предоставянето на нашите клиенти на вида изключителни и меки чаршафи, които ще ви приспят в дълбок, луксозен сън, на цена в рамките на вашите средства. Луксозен Брой нишки 400, маслена мека материя, изработена с устойчиви на избледняване багрила-изключително дълбоки джобове, за да се поберат матраците толкова дълбоки. Бързо гладене или почистване с пара, когато е необходимо. Всеки комплект е изработен от памук, който е естествено влакно, за разлика от микрофибъра. Ако нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем най-доброто решение в рамките на кратко време. Супер мека-нашата монтирана лист комплект е изработен от египетски качество 100% памучен плат, използвайте естествен органичен памук като суровина, обработени чрез специален процес, направи плат повърхност с по-мек тон и блясък, по-удобни и по-меки от други материали с хубав Шик реколта бръчки вид. Голямо обслужване-Памук 3 парче лист & калъфки комплекти за вашия дом спално бельо колекция, Насладете се на крайната мекота и уют. Без пилинг, ниско свиване, реактивен печат, издръжлив и отлична устойчивост на цветовете. Ние обещаваме 7х24 часа обслужване на клиенти. Ние работим усилено, за да поддържаме нашите високи стандарти, да поддържаме нашите клиенти щастливи и добре отпочинали. Пълен ххл Размер : - 1 х монтирани лист 54 "х 84" инч и 2 х калъфки за възглавници 20 "х 30" инч. Идеален за деца, момчета, момичета, мъже, жени, тийнейджъри, малки деца, ясли, възрастни. Машинно пране отделно на нежен цикъл със студена вода.

Характеристики на продукта

Свързани продукти